DE HYPNO-REGRESSIE THERAPIE PRAKTIJK


Hypno en Regressie Therapie is gericht op het oplossen

van thema's die hun oorsprong hebben in het verleden.

Onze missie

Het is onze missie om cliënten op een zodanige manier te helpen dat ze zo snel mogelijk zelfstandig hun problemen kunnen oplossen, zowel op het gebied van hun lichaam, geest, gezondheid en geluk. We leren jou jezelf te helpen!

Welkom bij Return To Base Therapy

Het is voor ons belangrijk dat je je volledig op je gemak voelt, er mag geen enkel gevoel van belemmering zijn of wantrouwen tussen therapeut en cliënt.

DEPRESSIE BEHANDELING

Depressie is een zeer veel voorkomend probleem dat het leven van de mens volledig kan verlammen of stil leggen. De client kan zich een leven zonder depressie al niet eens meer voorstellen en krijgt steeds meer moeite met zijn omgeving. Maar er zijn niet altijd alleen maar donkere wolken, de zon breekt toch een keer door.

INDIVIDUELE BEHANDELING

Veel clienten willen voor relatietherapie direct met hun partner komen. Meestal is een individuele sessie voor beide partners veel effectiever. Het is belangrijk eerst de relatie met jezelf te kennen voordat je aandacht helemaal naar je partner gaat.

ANGST  THERAPIE

Angst is wel het meest voorkomende probleem voor ieder mens in z'n leven. Het zijn dan ook patronen die ervoor zorgen dat je je leven niet kunt leven zoals het voor je weggelegd is. Angst zit diep vast geworteld in je onderbewustzijn en is hardnekkig en er gaat vaak een hele verdedigingsmuur voor als je er probeert vanaf te komen. Hypno- Regressietherapie is uitermate geschikt om aan dit thema te werken.

ONZE SERVICE


We houden ons bezig met verschillende aandachtsgebieden, gericht op een betere innerlijke kwaliteit van leven door Hypno- Regressietherapie, Naturopathie en Life-Coaching maar ook het milieu om ons heen dat ons leven beïnvloedt.

Hypno-Regressie Therapie

Life Coaching / Persoonlijke Ontwikkeling

Naturopathie:

- Girmes Wheatgrass

- Forever Living Aloe & Bee Products

Milieu en Gezondheid

Holistisch werken met Body, Mind en Soul

WAAROM VOOR ONS KIEZEN


Je wil weten wat je basis is? Wij leren je hoe je je basis (her)ontdekt, dus je gaat terug naar wie je werkelijk was, Body, Mind & Soul, met alle goede elementen die je nu hebt...

Zo ontdek je wie je bent, wat je wil en wat je kunt. En dat is meer dan je tot nu toe voor mogelijk hieldt.

TRAUMA VERWERKING

Soms weten cliënten niet eens dat ze een trauma hebben en dat maakt het extra lastig. Maar wat is een trauma? Een trauma is een zeer kortstondige gebeurtenis die je als cliënt niet zo snel kunt verwerken. Het gevolg is dat je in het zogenaamde: Fight, Flight of Freeze toestand schiet (Vechten, Vluchten of Bevriezen). Zo'n trauma kun je de rest van je leven meedragen en dat kan tot allerlei vervelende gebeurtenissen in je leven leiden. Een trauma kan onstaan doordat je geweld hebt meegemaakt, of incest, of een ongeluk etc., etc. Wij kunnen je op een effectieve manier van je trauma afhelpen.

THERAPIE VOOR KINDEREN

Met kinderen valt in de regel vaak makkelijker te werken dan met volwassenen omdat ze sneller leren dan volwassenen en ook eerder open staan voor suggesties. Vaak kun je als therapeut versteld staan van de intelligentie van kinderen en vooral van de vragen die ze kunnen stellen. Kortom bijzonder leuk om mee te werken...

THERAPIE VOOR SENIOREN

Senioren hebben het niet altijd makkelijk, ze kunnen zich eenzaam voelen omdat veel vrienden en familie al overleden zijn. Het kan ook zijn dat ze zich altijd goed hebben gevoeld zolang ze werkten maar na hun pensioen weten ze niet meer zo goed wat ze met hun leven aan moeten. Ook het feit dat hun kinderen ineens het huis uit zijn kan als een leegte worden ervaren. En vooral niet te vergeten de gezondheidsklachten die het leven van een senior behoorlijk op z'n kop kunnen zetten. Gelukkig kunnen wij de ouderen zowel met therapie en life-coaching ondersteunen maar ook op het gebied van gezondheidsklachten met behulp van natuurlijke producten.

HERSTEL NA SCHEIDING

Scheidingen komen nou eenmaal veel voor tegenwoordig maar dat neemt niet weg dat het vaak flinke littekens achterlaat. Je moet door een rouwperiode heen om straks weer van je leven te kunnen genieten. Vergeving is daarbij heel erg belangrijk maar dat is een van de moeilijkste dingen bij een scheiding. Toch is er veel mogelijk onder begeleiding van een Therapeut / Life-Coach. Hoe eerder je door dit proces heen gaat hoe sneller je weer van je leven kunt genieten. Verzuur je leven niet verder en maak een afspraak...

SEX EN LIEFDE

Tegenwoordig wordt er gelukkig gemakkelijk over sex gepraat en het is al aardig uit de taboe sfeer. Het is een zeer interessant onderwerp vooral als het om de combinatie sex en liefde gaat. Er kan liefde zijn maar (vrijwel) geen sex, er kan sex zijn maar praktisch geen liefde, er kan ook geen liefde en geen sex zijn (en toch blijven ze bij elkaar?). Het beste is natuurlijk als er goede sex is en heel veel liefde voor elkaar.

Niet iedereen kan liefde geven en ook ontvangen, dat kan al tot spanningen in een relatie leiden.

Ook kan niet iedereen zich volledig overgeven in de sex en ook zijn/haar partner het volledig naar de zin maken.

We zouden allemaal wel een 50 Shades of Gray relatie willen hebben nietwaar???

Er kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor sex en liefde niet beleefd kunnen worden zoals je het verdient. Oorzaken als incest, geestelijke / lichamelijke mishandeling, problemen met ouders of uit het ouderlijk gezin. Deze zaken zijn vaak ver weggestopt omdat de pijn te groot is om er contact mee te maken, maar de blokkades tijdens de sex en/of liefde liegen er niet om.

Ga naar Therapie/Life-Coaching en maak van je Liefde en Sex Liefdes-Sex...

OUDERS EN TIENERS

Ouders hebben het vaak niet makkelijk met tieners en andersom. Voor ouders, hoe geef ik mijn tiener de ruimte om zijn/haar identiteit te ontdekken zonder alles helemaal z'n gang te laten gaan. Voor tieners hoe claim ik mijn ruimte zonder onbeschoft te zijn of ruzie te maken of wat voor vreemd gedrag anders te vertonen.

De tiener voelt zich vaak niet begrepen en de hormonen gieren door het lichaam, dus stabiliteit? Het lichaam verandert, de druk van vrienden en vriendinnen om er nog bij te horen is enorm, of je hoort er helemaal niet bij want ze zien je als een nerd. Zo zijn er nog wel honderden problemen op te noemen waar tieners doorheen gaan. 

De ouders hebben moeite met loslaten en ruimte en vrijheid geven en er zijn natuurlijk grenzen, maar waar liggen die?

Therapie/Life-Coaching kan de gedachten- en gevoelswereld van de tiener en de ouder wat dichter bij elkaar brengen.

200

DIFFERENT PRODUCTS of THE FOREVER LIVING BRAND

42

YEARS IN THE INDUSTRY (FOREVER LIVING)

2014

DISTRIBUTING GIRMES WHEATGRASS SINCE

2006

HELPING PEOPLE SINCE

WAT DE CLIËNTEN ZEGGEN


Deze pagina is in onderhoud...

Binnenkort verwacht...

RECENT NIEUWS


Hier willen wij u regelmatig op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen...

LAAT U TERUGBELLEN


Heeft u de voorkeur om met ons aan de telefoon te praten?

Boek gratis terugbellen op een tijd die bij u past en wij nemen contact met u op.

Wij kunnen u helpen met vragen over welke behandeling voor u geschikt zou kunnen zijn, het boeken van opties of andere vragen over onze diensten, persoonlijke ontwikkeling of onze natuurlijke gezondheidsproducten.

Over Return To Base Therapy

Actief op het gebied van:

 • Hypno- en Regressietherapie
 • Life-Coaching
 • Natuurlijke producten
 • Een beter milieu
 • Onze locatie

  Adres: Cassandraweg 49 Jongbloed

  Mobiel/WhatsApp: +599 9 513 3447

  Email: return.to.base.therapy@gmail.com

  Website: www-return-to-base-therapy.com

  Join Our Community

  Sign up to receive email for the latest information.
  © 2019 Return To Base Therapy B.V. All Rights Reserved. Designed By Age Themes

  Search